07:47 22 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
162 0 0

Doi minori sunt cercetați penal pentru că ar fi deposedat un bărbat de telefonul mobil.

CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Doi minori, de 15 și 16 ani, au comis o tâlhărie pe strada Mirești din Capitală. Infracțiunea a avut loc în noaptea de 12 februarie. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani au fost alertați de un bărbat de 28 de ani care le-a spus că i-a fost furat telefonul de model ”Lenovo”.

La fața locului s-a deplasat imediat grupul operativă și ofițerii de investigație specializați în combaterea jafurilor și tâlhăriilor, pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Victima le-a declarat oamenilor legii că cei doi minori l-au bătut și i-au luat telefonul mobil, cauzându-i astfel un prejudiciu de 2 mii 150 de lei.

Suspecții au fost identificați și conduși la Inspectoratul de Poliție pentru declarații, ulterior fiind audiați în cadrul cauzei penale pornită pentru tâlhărie.

Ghinion pentru doi hoți: Riscă ani de pușcărie pentru că au jefuit un bărbat - Video

Aceștia și-au recunoscut vinovăția. Ei le-au spus polițiștilor că au vândut telefonul furat, iar banii i-au cheltuit. Bunul sustras a fost depistat de către polițiști și urmează dă fie returnat proprietarului. Potrivit legislației penale în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 la 7 ani.

Tematic

Minori din Transnistria, vagabonzi pe străzile Capitalei: Iată cum au ajuns la Chișinău


Știrile Zilei