08:01 22 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
62710

Suntem o țară mică, dar cu multe talente pe metrul pătrat. Formația ”Zdob și Zdub” face istorie, aceasta este una dintre cele mai cunoscute trupe de la noi. Zdubii au făcut senzație și peste hotarele țării.

Recent, trupa ”Zdob și Zdub” și-a surprins  fanii cu o nouă melodie, o combinație de rock, artă populară moldovenească și motive indiene. Un astfel de mix muzical poate fi văzut și auzit în videoclipul formației pentru melodia ”India mă cheamă” (India Calls Me). Premiera clipului video a avut loc pe 15 ianuarie.

Este cunoscut faptul că, oriunde apare ”Zdob și Zdub”, atmosfera devine incendiară. Vedeți în imaginile video de mai jos rezultatul unei colaborări frumoase între două nume grele ”Lăutarii” și ”Zdob și Zdub”.

Formaţia etno-rock ”Zdob şi Zdub” marchează 24 de ani de activitate. Dacă vreți să vedeți cum au fost felicitați acum câțiva ani de ”bunica de la Văleni” accesați Mesajul bunicăi care a bătut toba la Eurovision 2005 pentru „Zdob şi Zdub”>>>

Formaţia „Zdob şi Zdub” a concertat în peste 20 de ţări europene, între care Ungaria, Danemarca, Franţa, Belgia, Elveţia, Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Olanda. Au și o piesă în care cântă despre asta.

În anul 2005, formaţia „Zdob şi Zdub” a reprezentat pentru prima dată Republica Moldova la Concursul internaţional de muzică „Eurovision Song Contest”, unde a obţinut locul 6 în clasament.

Dacă vă place să vă distrați și să cântați până la epuizare alături de ”Zdob și Zdub”, iar hiturile ”DJ Vasile” sau ”Bunicca bate doba” se află în playlist-ul vostru, vedeți aici când și unde au concerte. 

Tematic

Un nume nou pe piața muzicală autohtonă. Adriana Spunei a lansat prima melodie din carieră
Muzica ce ne unește: Iată ce au făcut unii activiști de partid după alegeri - Video
Laura Bretan, „executată” la Eurovision România pentru că nu susține propaganda LGBT?
Dezvăluiri din copilăria lui Marian Stârcea: Am vrut să devin fotbalist
Află cum și-a sărbătorit aniversarea interpreta Lenuța Burghilă


Știrile Zilei