10:05 24 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Transport public

Vin zile grele pentru transportatorii de pasageri: Iată cine le-a pus gând rău

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
232231

Transportatorii de pasageri de pe liniile municipale vor fi monitorizați intens luna aceasta.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat începe în luna martie acțiunile de monitorizare a transportatorilor de pasageri din raza municipiului Chișinău.

”Agenții economici prestatori de servicii în domeniul transportului rutier de pasageri pe rutele municipale din or. Chișinău vor fi monitorizați de angajații SFS în perioada lunii martie 2019”, anunță instituția într-un comunicat.

Acțiunile de monitorizare se vor desfășura în contextul multiplelor cazuri de încălcare a prevederilor legislației în vigoare, ceea ce duce la sporirea riscului de neconformare fiscală, și anume: nereflectarea tuturor veniturilor și respectiv diminuarea impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național.

Angajații autorității fiscale naționale vor efectua atât vizite fiscale inopinate, cât și vor supraveghea activitatea transportatorilor de pasageri direct, prin intermediul agenților sub acoperire.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat le recomandă contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar călătorilor - să solicite bilete de călătorie, astfel, contribuind la majorarea nivelului de conformare voluntară.

Tematic

Informație importantă de la fisc: Cine va evalua bunurile sechestrate
Tagurile:
Fisc, municipiu, linie, pasageri, transportatori
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei