19:15 22 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Femeie, telefon - Imagine simbol

Știrile nopții: Avertizare de la compania Orange și Huawei dă în judecată Statele Unite

CC0 / Pixabay
Societate
Sa primesc un link scurt
243 0 0

„Surpriză” de la compania Orange pentru toți abonații, lupta Huawei cu guvernul SUA și pagube de sute de milioane cauzate de hackeri.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. Compania Orange informează clienții despre cele mai noi schimbări - opțiunea „Roaming” se va activa automat pentru abonații din rețea.

Roaming-ul de la Orange

Din 15 aprilie 2019, când veți pleca în străinătate, telefonul va activa automat „Roaming-ul”, inclusiv cu transferul de date (Internet 2G/3G/4G). 

Aceste servicii vor fi, de asemenea, furnizate clienților cu statut de persoană juridică și fără nicio notificare ulterioară.

Huawei și Statele Unite ale Americii

Huawei, gigantul chinez din domeniul tehnologiei, a anunţat că a dat în judecată guvernul american, contestând o lege care le interzice agenţiilor federale să achiziţioneze produsele companiei, transmite CNN.

Este cea mai agresivă mişcare a Huawei împotriva administraţiei Trump, care susţine că tehnologiile folosite de compania chinezească reprezintă o ameninţare la adresa securităţii globale

Hackerii iranieni - pericol global

Potrivit Microsoft, hackeri iranieni au desfăşurat în ultimii doi ani, atacuri cibernetice împotriva a mii de persoane şi peste 200 de firme din întreaga lume, făcând pagube de sute de milioane de dolari, transmite Wall Street Journal.

Tematic

Au fost reținuți 20 de hackeri care au virusat un milion de smartphone-uri
Doi hackeri români au pus pe brânci sistemul de supraveghere din Washington
Tagurile:
pagube, hackeri, orange, Iran, SUA, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei