05:31 24 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.26
  • USD17.83
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
Vacanța 2019 – oferte și circuite exotice (16)
360 0 0

Pregătește-te de iarnă de cu vară și de sezonul estival din iarnă – spun specialiștii în domeniu

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Pragmatismul face bine portofelului atunci când vine vorba de vacanțe. Deciziile spontane ne pot costa mult uneori. Această chestiune este valabilă și în cazul vacanțelor neplanificate din timp.

Dacă aveți de gând să mergeți la mare sau într-o altă destinație turistică, în această vară, e cazul să vă grăbiți să ajungeți la o agenție de turism, să vă rezervați o cameră într-un hotel și chiar biletul de avion, întrucât veți economisi o sumă frumușică.

Este recomandarea lui Marian Cebotari, directorul unei agenții de turism din Chișinău, care susține că de cele mai multe ori conaționalii noștri ezită să își planifice o vacanță. 

El susține că economiile pot ajunge chiar și la 25-30 la sută din totalul sumei și ar fi foarte bine să vă planificați vacanța pentru vară din lunile ianuarie-februarie.

"Asta ar însemna să economisești destul de mult. Cu toate acestea, există și acele oferte fierbinți pe care, dacă le prinzi, poți să-ți organizezi o vacanță la un preț convenabil", susține specialistul.  

Marian Cebotari mai spune că, deși se vorbește tot mai des că moldovenii o duc rău la capitolul bani, asta nu-i împiedică pe conaționalii noștri să meargă în vacanță chiar și de două ori pe an.

Autor: Tatiana Cebotari

Тема:
Vacanța 2019 – oferte și circuite exotice (16)

Tematic

Sfaturi juridice: Vrei să pleci cu copiii în vacanță peste hotare? Iată ce trebuie să știi
Tagurile:
Mare, Turism, vacanță


Știrile Zilei