14:13 21 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.40
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.69
oameni

Îngrozitor: Isprava unui cetățean turc care administra un hotel la Chișinău

CC0 / Pixabay / B_Me
Societate
Sa primesc un link scurt
398 0 0

Un turc care este administratorul unui hotel din municipiul Chișinău a fost trimis în judecată pentru "organizarea migrației ilegale în baza pașapoartelor diplomatice false".

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Un cetăţean al Turciei, în vârstă de 48 de ani, va compărea pe banca acuzaților pentru organizarea migrației ilegale pentru trei conaționali dea-i săi, în baza pașapoartelor diplomatice false, anunță Secţia Relaţii Publice a Procuraturii Generale.

Procuratura municipiului Chișinău a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a inculpatului în judecată.

Potrivit rechizitoriului, în perioada martie – aprilie 2017, individul a adăpostit trei cetățeni turci în hotelul pe care-l administra la Chişinău, timp în care le-a asigurat perfectarea paşapoartelor diplomatice false, le-a organizat ieşirea de pe teritoriul Republicii Moldova şi tranzitarea Ucrainei în direcția Uniunii Europene. Cei trei cetăţeni turci, toţi în vârstă de 22 de ani, au fost opriți în Slovacia, în timpul controlului fiind constatat falsul paşapoartelor diplomatice.

Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul, acuzat de organizarea migraţiei ilegale, riscă până la 5 ani închisoare.

Tematic

Un turc și două moldovence, traficanți de persoane: Iată ce pedeapsă riscă
Crimă odioasă: Un cetățean turc, răpit de un grup criminal din Moldova


Știrile Zilei