06:18 06 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Parlamentul Republicii Moldova

Așa drumuri, așa Parlament: Câteva gânduri în contextul primei ședințe a Legislativului

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
Știri din Parlamentul Republicii Moldova (15)
17810

Întreaga țară într-o singură fotografie: prima ședință a Parlamentului ales pe 24 februarie, promisiunile politicienilor și realitățile cu care se confruntă cetățenii țării în viața de fiece zi zi.

CHIȘINĂU, 21 mart – Sputnik, Elena Komolova. Deputații moldoveni au ieșit la muncă. Astăzi s-au întrunit în ședința de constituire a noului Parlament.

Legislatorii urmează să soluționeze problemele stringente ale țării, iar acestea sunt destule. Să luăm de exemplu drumurile. Moldova este în coada unui clasament privind calitatea drumurilor. Ceea ce nu este de mirare… Funcționarilor noștri le place să cârpească găurile, este mai rapid și mai ieftin. Și ce dacă astfel de reparații nu țin mult? Iar numărul gropilor pe drumurile din țară tot crește și crește. Atât de vertiginos încât autoritățile nici nu reușesc să le mai cârpească. Chiar și în preajma Parlamentului pot fi observate rezultatele lucrărilor de reparație de mare „succes”.

Aceasta este strada din spatele clădirii Parlamentului, acolo unde deputații își parchează automobilele luxoase. Și nu-și fac nici un fel de griji pentru mașinile lor scumpe când trec prin astfel de hopuri!

Legislatorii moldoveni dau tonul pentru întreaga țară. Dacă lângă Parlament avem un astfel de tablou atunci nici nu mai este cazul să ne întrebăm de ce în toată țara drumurile sunt atât de proaste și de ce, în general, trăim așa cum trăim…

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu cea a redacției.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Тема:
Știri din Parlamentul Republicii Moldova (15)

Tematic

Drumurile „de aur” ale Moldovei: Un miliard pentru a scăpa gropi
Tagurile:
calitatea drumurilor, deputați, Republica Moldova, Parlament


Știrile Zilei