20:18 19 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Angela Gonța

Angela Gonța a făcut un anunț îngrozitor pe Facebook – Video

© Photo: Facebook / Angela Gonța
Societate
Sa primesc un link scurt
978040

Angela Gonța, care este acum prezentatoare la TV8, l-a confundat pe activistul Pavel Grigorciuc cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu, în timp ce prezenta știrea despre conflictul carte a avut loc joi între cei doi.

CHIȘINĂU, 22 mart– Sputnik. Altfel spus, atunci când l-a numit pe deputatul Sergiu Sîrbu, ea a arătat spre imaginea lui Pavel Grigorciuc și viceversa: când a pronunțat numele lui Pavel Grigorciuc a arătat la imaginea de pe ecran a lui Sergiu Sîrbu. Adică a încurcat victima cu agresorul sau pe cel care a bătut cu cel care a fost bătut.  

După ce a făcut această boroboață în emisie directă la TV8, Angela Gonța a luat secvența respectivă și a plasat-o pe pagina ei de Facebook. Mai mult ea a scris la această postare: "scleroza e aproape".

Dacă ar fi să traducem din limbajul argotic local, asta ar însemna că este pe cale să-și piardă memoria. Bineînțeles, este o glumă sau, cel puțin, o exagerare.

Angela Gonța, postare pe Facebook
Angela Gonța, postare pe Facebook

Mai jos Angela Gonța a mai adăugat: "Când doamna prezentatoare nu se orientează în spațiu, se întâmpla asta... bine că măcar rochia de la Georgette e frumoasă".

Dicționarul dă următoare definiție pentru scleroză ca termen medical: Înțepenirea patologică a unui țesut (cum se întâmplă la bătrâni).

Tematic

Angela Gonța spune că ea este "de milioane". Vezi ce a pierdut Filat - FOTO
Angela Gonța pe litoral, abordată de un salvamar "bronzat, frumos, cu ochi albaştri"
N-o să-ți vină să crezi: Cum arăta în tinerețe mama Angelei Gonța
(FOTO) Angela Gonța caută un prinț, dar altul decât Filat. Iată de ce
Tagurile:
video, anunta, Facebook, grava, boala, Angela Gonta
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei