14:26 19 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67

Atenție mare când mergeți în Ucraina: Iată ce se întâmplă pe străzile Kievului  

© AP Photo / Michael Probst
Societate
Sa primesc un link scurt
94610

În virtutea relațiilor strânse pe care le au moldovenii cu vecinii ucraineni, economice, comerciale, culturale, de rudenie, educaționale, de agrement, mulți dintre conaționalii noștri călătoresc în Ucraina. În special, moldovenii merg în excursii la Kiev, care este un important centru comercial, cultural și spiritual pentru această zonă. Cazul recent care a avut loc pe o stradă din Kiev trebuie însă să-i facă atenți pe toți, în special pe participanții la trafic.

CHIȘINĂU, 23 mart– Sputnik, Sergiu Praporșcic. Șoferul unui Maserati a deschis focul chiar în centrul Kievului după ce a avut un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule. Oamenii legii au intentat un dosar penal, anunță serviciul de presă al Poliției din Kiev, care este citat de RIA Novosti, dar și de mass-media locale. 

Conflictul s-a produs între doi șoferi implicați în accidentul rutier. La un anumit moment, șoferul luxosului Maserati a scos pistolul și a început să tragă în mașina celui cu care se certa. Din fericire, nimeni nu a fost nici rănit, nici ucis. Oamenii legii au calificat acest gest ca act de huliganism.

Poliția a stabilit că acest caz a avut loc în seara zilei de ieri, chiar în centrul capitalei ucrainene. În accident au fost implicate trei automobile: Maserati, Toyota și KIA.

"Un bărbat a început să polemizeze, să se certe și atunci șoferul automobilului Maserati a scos pistolul și a deschis foc asupra automobilului KIA. După care agresorul și-a părăsit automobilul și a fugit de la locul faptei. Șoferul automobilului KIA în care s-a tras, un tânăr de 27 de ani din orașul Kiev, nu a avut de suferit”, anunță pe site-ul său Poliția municipiului Kiev. 

La fața locului au venit anchetatorii, experții criminaliști care au strâns tuburile de cartuș ce au rămas după ce agresorul a tras.

Anchetatorii au pornit o urmărire penal pentru huliganism. Potrivit Codului Penal al Ucrainei, această infracțiune este pedepsită cu până la 7 ani de pușcărie.

Vom menționa că și în Republica Moldova, în special, în Chișinău au loc certuri între șoferii implicați în accidente rutiere. Dar, ca cineva dintre ei să scoată arma și să deschidă focul asupra celui cu car se certă, astfel de cazuri, în ultima perioadă, nu au fost înregistrate.

Oamenii legii recomandă ca, în astfel de cazuri, oriunde ar avea loc ele, la Chișinău, Kiev sau în alte orașe, cei implicați în accidente rutiere să nu se implice în discuții aprinse și polemici, ci să apeleze organele de ordine care vor documente cazul. Adică să adopte să adopte un astfel de comportament care i-ar feri de pericolul de a ajunge victimele nu doar a unui accident rutier, dar și a reglărilor de conturi dintre participanții la trafic.

Tematic

Tragedie la Bălți: Un motociclist s-a stins din viață într-un accident rutier
Accident cumplit în București – Mașină de poliție răsturnată, oameni răniți (Video)
Viral! Momentul în care un automobil Tesla fără șofer evită un accident cumplit (Video)
Tagurile:
mare, atentie, intampla, Kiev, Ucraina, masini de lux, mașină de lux, mașini de lux, Automobil
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei