16:22 18 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.22
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.25
  • UAH0.67
Restaurarea havuzului din Parcul ”Valea Trandafirilor”

Reconstrucția havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor”: Iată cum va arăta - Foto

© Photo: Facebook/ Primăria Chișinău
Societate
Sa primesc un link scurt
195820

Primăria Capitalei promite că oamenii se vor putea distra printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ.

CHIȘINĂU, 27 mart - Sputnik. Reconstrucția havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor”. Primăria Capitalei a anunțat realizarea unui proiect grandios în Parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica. Havuzul urmează a fi reconstruit integral, astfel încât, după reabilitare, noul obiectiv va deveni unul pietonal.

”Conform proiectului elaborat, oamenii se vor putea plimba/distra printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ”, informează Primăria Chișinău.

Iată cum va arăta havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor”

Proiectul prevede instalarea iluminatului nocturn și a mobilierului urban, reconstrucția zonelor verzi din preajmă și a terenului adiacent, renovarea căilor de acces spre havuz, precum și infrastructură specială pentru căruțuri și persoane care se deplasează în scaun rulant.

În prezent sunt executate lucrări de demolare a vechiului obiectiv, după care constructorii vor începe lucrările de terasament și pregătire a fundației pentru noua fântână arteziană. Lucrările de reconstrucție vor dura 3,5 luni, iar în acest sens, din bugetul municipal au fost alocate 3,6 mil. lei.

Renovarea havuzului este parte a Proiectului de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor", unde deja a fost reconstruită rețeaua de iluminat public pe bază de LED. Urmează alte lucrări importante precum: reabilitarea integrală a aleilor, construcția Skateparkului, terenului de minifotbal, celui de volei și construcția /reabilitarea WC-urilor publice.

Tematic

Nebunie generală în Chișinău: Iată ce s-a întâmplat într-un havuz din Capitală - Video
Tagurile:
anunt bomba, Primăria Capitalei, foto, havuzului din Parcul Valea Trandafirilor
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei