06:39 07 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
fotografie simbol: asasin

Ars de viu din motive de gelozie – Procuratura a dezvăluit detaliile omorului din Florești

CC0 / Pixabay / Republica
Societate
Sa primesc un link scurt
515 0 0

Autorii cumplitului omor, care a avut loc la începutul acestei luni, la Florești au fost condamnați de instanța de judecată.

CHIȘINĂU, 28 mart– Sputnik. Un locuitor al raionului Floreşti, împreună cu un amic din Ialoveni, şi-au aflat recent pedepsele după ce au fost recunoscuţi culpabili de omorul, săvârşit cu o deosebită cruzime, anunță Secţia Relaţii Publice a Procuraturii Generale. Ei l-au ucis pe un alt bărbat.

Procuratura le-a demonstrat vina, inculpaţii fiind condamnaţi la 20 şi, respectiv, 13 ani şi 4 luni de închisoare, în penitenciar de tip închis.

Potrivit probatoriului, crima a avut loc în dimineaţa zilei de 4 aprilie 2018, în oraşul Floreşti.

Înnebunit de gelozie pe motiv că femeia-l părăsise pentru un alt bărbat, inculpatul, împreună cu un amic, au pus la cale omorul amantului fostei sale concubine. Astfel, pregătind toate detaliile crimei și luând în chirie un automobil, cei doi au aşteptat ca bărbatul să revină acasă de la muncă.

Astfel, în timp ce unul dintre inculpaţi i-a blocat, cu mașina, calea de acces spre gospodărie, celălalt i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu o bâtă din lemn, până l-au lăsat inconştient. În continuare, agresorii au urcat bărbatul în portbagajul maşinii, deplasându-se în pădurea din preajma satului Rădulenii Vechi. Aici, au stropit corpul victimei cu inflamabil şi l-au incendiat.

Cadavrul carbonizat al bărbatului a fost descoperit peste câteva ore de la crimă de niște localnici care munceau în câmp. Imediat au fost alertaţi oamenii legii, care au demarat investigațiile. Ulterior, cei doi indivizi, cu vârstele de 20 şi 40 de ani, au fost arestați şi până la sentință s-au aflat în custodia statului.

Deopotrivă cu pedeapsa închisorii, cei doi au fost obligați să achite succesorului pârții vătămate un prejudiciu moral şi material de 39 mii de lei.

Sentința este cu drept de atac.

 

 

Poliția ne uimește din nou: Iată ce a făcut un ofițer de patrulare în Capitală – Foto>>>

Tematic

Descoperire macabră pe malul râului Nistru
Tagurile:
Floresti, Detalii, dezvaluit, Procuratura, gelozie, ars de viu, omor


Știrile Zilei