23:45 25 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.03
  • USD17.87
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.67
Microbuz de pe o rută municipală. Imagine simbol

Chișinăul ar putea rămâne fără microbuze, dacă acestea nu se vor conforma unor reguli

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (90)
246 0 0

În capitală începe testarea tehnică a microbuzelor de pe rutele municipale. Timp de 2 săptămâni, la staţiile de testare din municipiul Chişinău, autorizate de Ministerul Economiei şi Infrastructurii, va fi verificată starea tehnică a tuturor microbuzelor.

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. În perioada 1-14 aprilie, în Chișinău, se va desfăşura prima etapă a testării tehnice a unităților autorizate pentru transportul de călători pe rutele municipale.

Timp de 2 săptămâni, la staţiile de testare din municipiul Chişinău, autorizate de Ministerul Economiei şi Infrastructurii, va fi verificată starea tehnică a microbuzelor, aspectul estetic interior şi exterior, inclusiv echiparea acestora, în conformitate cu prevederile Regulilor de testare a autovehiculelor.

După încheierea reviziei tehnice, Direcţia Transport Public şi Căi de Comunicaţie este în drept să interzică exploatarea microbuzele care nu au susţinut testarea tehnică în termenul stabilit, precum şi să retragă dreptul de a presta servicii de transport de călători agenţilor transportatori care nu s-au prezentat la revizia tehnică sau n-au susţinut examenul respectiv.

Тема:
Viața în Chișinău (90)

Tematic

Mașinile de tip microbuz ar putea fi interzise în Moldova
Chișinăul rămâne fără microbuze de linie: Cu ce vor fi înlocuite acestea
Tagurile:
Chisinau, microbuz, maxi-taxi
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei