16:27 18 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.22
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.25
  • UAH0.67
trecere de pietoni

Pietonii au rămas cu gura căscată când au văzut asta în Centrul Capitalei - Foto

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (88)
47920

Chișinăuienii au rămas uimiți când au observat pe o stradă, chiar din centrul Capitalei, a apărut ca din senin o asemenea frumusețe. Mobilierul urban, realizat de un artist moldovean, se pare că va deveni loc de atracție pentru iubitorii de selfie.

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik, C.S. Se pare că iubitorii de selfie din Capitală s-au ales cu un nou loc unde pot să-și facă poze inedite. În sectorul Centru al Capitalei a apărut un nou mobilier urban. Acesta este amplasat pe bulevardul Ștefan ce Mare și sfânt 119.

Am făcut o căutare pe google și descopăr că acesta nu a fost instalat de Primăria Capitalei, ci este realizat de fapt de sculptorul moldovean Mihai Stamati.

Am deschis pagina de Facebook al artistului și am găsit mai multe imagini în care putem vedea cum a arătat banca în faza de proiect și cum arată acum.

Schița de proiect

În atelierul din Ciutești

”Un proiect făcut cap coadă la Ciutești”, scrie artistul pe pagina sa de Facebook.

Mihai Stamati preciza că e vorba de ”un ansamblu de mobilier urban cu miza pe textură, factură, culoare și jocul de-a sculptura. Pe cât de rece la vedere, pe atât de cald la atingere. Curând, în Chișinău”.

În centrul Chișinăului

Тема:
Viața în Chișinău (88)

Tematic

Pietonii au rămas cu gura căscată când au văzut asta pe o stradă din Capitală - Foto
Tagurile:
foto, au vazut asta, au ramas cu gura cascata
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei