18:25 17 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.60
  • USD17.75
  • RUB0.28
  • RON4.14
  • UAH0.72
Мусор

Cadavru găsit într-un tomberon, în sectorul Râșcani al Capitalei – Detalii înfiorătoare

© Sputnik / Osmatesco
Societate
Sa primesc un link scurt
245510

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un tomberon, printre gunoaie, în sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că bărbatul a fost ucis, după care - aruncat într-un tomberon.

"Ieri, în sectorul Râșcani, la ora 07:20 dimineața, a fost alertat Inspectoratul de Poliție Râșcani. În curtea unui bloc, într-un tomberon pentru gunoi a fost depistat cadavrul unui bărbat. La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă a Inspectoratului de poliție Râșcani, medicul legist. Polițiștii au stabilit identitatea bărbatului, care s-a dovedit a fi în vârstă de 32 de ani, locuitor al sectorului Râșcani", a comunicat Natalia Stati.

Ea a mai spus că, în urma examinării efectuate de către medicului legist, pe suprafața corpului au fost depistate mai multe leziuni. Cadavrul a fost dus la Centrul de Medicină Legală.

Pe caz a fost pornit un dosar penal, în baza articolului 145 al Codului Penal "Omor intenționat".

"În urma măsurilor speciale întreprinse de ofițerii de investigații a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, în comun cu polițiștii sectorului Râșcani, au fost stabiliți și identificați trei suspecți, cu vârste cuprinse între 29 și 48 de ani. Victima îl cunoștea pe unul dintre suspecți. Eu au consumat împreună băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict. Cei trei l-au agresat pe bărbatul de 32 de ani, după care l-au aruncat în tomberon", a relatat ofițerul de presă al Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, Natalia Stati .

Cei trei ucigași au fost plasați în arest preventiv, în izolator, pentru 72 de ore.

Potrivit ei, cel care a fost ucis ar fi fost anterior judecat.

Tematic

Tragedie imensă: Și-au găsit singurul copil înecat în lac – Foto
Îngrozitor: Fără nicio milă și-a îngropat copilul în grădină
Tagurile:
infioratoare, Detalii, capitala, tomberon, Cadavru


Știrile Zilei