04:37 06 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Consulatul Moldovei în Odesa

Detalii exclusive în cazul descinderii CNA și SIS la Consulatul Moldovei din Odesa - Foto

© Photo : Facebook / Procuratura Anticorupție
Societate
Sa primesc un link scurt
414 0 0

Procurorii anticorupție, ofițerii CNA și SIS au descins astăzi în incinta Consulatului Republicii Moldova din Odesa, Ucraina.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Procurorii au prezentat informația cu privire la descinderea la Consulatul Republicii Moldova din Odesa.

Potrivit oamenilor legii, pe 6 aprilie 2018, Consulul Moldovei din Odesa ar fi eliberat unui cetățean de origine arabă viză de lungă ședere, pe un termen de 60 de zile, contrat prevederilor legii.

În schimbul serviciilor, bănuitul ar fi pretins și primit sume bănești în valoare de 100 euro. Fiind audiat, bănuitul nu și-a recunoscut vina.

Консульство Молдовы в Одессе
Консульство Молдовы в Одессе

Pe numele său a fost pornită o cauză penală pe faptul coruperii pasive. La moment, în privința suspectului a fost aplicată măsura de a nu părăsi țara pe un termen de 30 de zile.

Dacă acesta va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 50 și până la 100 de mii de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la cinci ani.

Tematic

Corupție de amploare în Sănătate: Contabila unei companii din Chișinău, reținută de CNA
De unde se iau averile unor angajați ai Poliției de Frontieră – Iată ce a stabilit CNA
Tagurile:
corupere pasiva, Dosar penal, mita, consul, Consulat, Odesa, Ucraina, Moldova


Știrile Zilei