22:12 20 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Cannabis. Imagine simbol

Grupare periculoasă, destructurată la Florești: Iată ce făcea în nordul țării - Foto

© PIXABAY / msqrd2
Societate
Sa primesc un link scurt
37210

Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora.

CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. Ofițerii Direcției Antidrog, polițiștii și procurorii din  Florești au documentat activitatea infracțională  a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană, preponderent în raioanele de nord a țării.

În urma acțiunilor de urmărire penală efectuate au fost reținuți trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani, originari din raionul Florești și Rîșcani, anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de furt și circulație ilegală a drogurilor.

Suspecții cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau marijuana consumatorilor.

Pentru probatoriu, polițiștii au efectuat mai multe achiziții de control. Un pachețel de marijuană era realizată la prețul de 200 lei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților au fost depistate și ridicate peste 50 de pachețele (doze) de marijuană, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor în sumă de 150 de euro și 3700 de lei, cântare electronice la scara mică, precum și alte mijloace de probă.

Pe parcursul lunii martie, angajații Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații au acordat suport ofițerilor de investigație din cadrul Inspectoratele teritoriale de poliție la relevarea și documentarea infracțiunilor ce țin  de circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau a analogilor acestora cu scop de înstrăinare.

Tematic

Alertă în toată Europa: Droguri periculoase, depistate în alimente
Afacere cu droguri, deconspirată de polițiști: Un avocat printre consumatori - Foto
Tagurile:
retinuti, droguri, perchezitii, Floresti, grupare
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei