11:58 24 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Aleea din Parcul Valea Trandafirilor

Unii construiesc, alții distrug: Parcul ”Valea Trandafirilor”, vandalizat – Video

© Public Domain / Serhio
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (90)
148 0 0

Un grup de tineri a făcut prăpăd în Parcul ”Valea Trandafirilor” din Capitală. Aceștia au distrus tot ce au întâlnit în cale.

CHIȘINĂU, 5 apr – Sputnik. Mai mulți tineri au vandalizat parcul ”Valea Trandafirilor”. Din imaginile plasate pe Facebook se poate vedea comportamentul neadecvat al acestora: ei au demontat o parte din bordura și au dus-o cu ei.

Tinerii au fost întrebați de un trecător de ce fac acest lucru, însă drept răspuns ei au manifestat un comportament agresiv.

Poliția Capitalei s-a autosesizat pe acest caz.

Oamenii legi au venit cu un comunicat de presă prin care anunță că vor întreprinde toate măsurile pentru a identifica indivizii și a-i trage la răspundere conform legislației în vigoare.

În parcul „Valea Trandafirilor" din sectorul Botanica al Capitalei au început lucrările de asfaltare a aleilor pietonale. În total vor fi asfaltați 6 kilometri de alei, iar termenul de desfășurare a lucrărilor este de aproximativ 3 luni.

Potrivit Primăriei Chișinău, intervenția prevede instalarea bordurilor și asfaltarea aleilor centrale, după care se va purcede la reabilitarea aleilor secundare, a suprafețelor de gazon; vor fi replantați arbori și arbuști, ulterior vor fi trasate piste pentru bicicliști.

Тема:
Viața în Chișinău (90)

Tematic

Incredibil: Iată ce se întâmplă acum în Parcul Valea Trandafirilor - Foto
Tagurile:
vandalizat, parcul Valea Trandafirilor, distrug
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei