23:41 25 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.03
  • USD17.87
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.67
Poliţia de patrulare

Poliţiştii, prezenţi în număr mare pe drumurile din ţară: Iată ce s-a întâmplat

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
379 0 0

În acest weekend, angajaţii INP vor intensifica patrularea pe drumurile din ţară, dar şi pe străzile din Capitală.

 

CHIŞINĂU, 6 apr – Sputnik. În zilele de sâmbătă şi duminică, inspectorii de patrulare sunt prezenți în trafic pentru supravegherea circulației rutiere, dar și prin curțile blocurilor, parcuri, pentru menținerea ordinii publice şi prevenirii infracțiunilor, informează Inspectoratul Naţional de Patrulare.

„În acest context mizăm pe deschiderea cetățenilor la întreținerea dialogurilor cu ofițerii, astfel avem posibilitatea să ne familiarizam cu cele mai frecvente probleme dar și să reacționăm mai rapid la soluționarea lor”, menţionează INP.

Poliţiştii le  recomandă celor care pornesc la drum să conducă prudent, să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și trafic, să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice şi să aibă centura de siguranță cuplată.

Doar în primele trei luni ale anului curent, INP a intervenit în cazul a peste 2 100 de apeluri la numărul 112, venite de la cetățenii care se aflau într-o dificultate. Cele mai dese solicitări sunt cazuri de violența în familie - 487, conflicte între persoane - 328, comportament agresiv în societate - 144, bătăi - 140, furturi - 105, incendii – 52 şi altele.

Tematic

Avertismentul Inspectoratului Național de Patrulare: Sunt vizați toți șoferii (Video)
Trucul la care recurg polițiștii de patrulare: Amenzile curg gârlă
Tagurile:
trafic, patrulare, INP, drumuri, politisti
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei