22:11 20 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Lumânare

Durere fără margini: Nouă ipoteză în cazul moldovencei moarte în România

© Sputnik / Илья Питалев
Societate
Sa primesc un link scurt
833 0 0

Studenta de 20 ani din Republica Moldova a murit acum o săptămână la un spital din România, după ce a petrecut într-un club din Galați.

CHIŞINĂU, 6 apr - Sputnik. O studentă de 20 de ani din Republica Moldova a murit în condiții suspecte, după ce a petrecut într-un club din Galaţi, România. Fata a ajuns la spital intoxicată cu alcool şi o substanţă necunoscută.

Tânăra a murit lunea trecută la un spital din Galaţi. Medicii au stabilit că înainte de a muri a consumat foarte mult alcool şi o substanţă necunoscută

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchetei”, declara atunci purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Tânăra din satul Iargara, raionul Leova, Luminiţa Fanari, a fost petrecută vineri pe ultimul drum. Mama acesteia este sfâşiată de durere.

Potrivit primarului localităţii, Eugeniu Mutaf, mama tinerei ar fi spus că Luminiţa suferea de hepatita D, iar cauza decesului ar fi agravarea maladiei.

"Tânăra a făcut stop cardiac, în zilele de weekend a avut sângerări nazale. Ea a murit la spital în noaptea de duminică spre luni", a menţionat Mutaf pentru Publika.

Luminiţa Fanari era singură la părinţi şi trăia doar cu mama sa.

Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei