15:20 11 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.02
  • UAH0.74
Scenă de omor

Crimă oribilă la Hâncești: Pe toți trei, cu toporul

© Sputnik / Владимир Песня
Societate
Sa primesc un link scurt
328 0 0

Procurorii au deferit justiției cauza penală intentată în baza acțiunilor oribile ale unui locuitor al raionului Hâncești.

CHIȘINĂU, 16 apr – Sputnik. Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a deferit justiţiei cauza penală de învinuire a unui locuitor al raionului Hânceşti de omorul a trei adolescenţi din satul Mereşeni, care au ars după ce casa în care se aflau a fost mistuită de flăcări.

Crima oribilă a avut loc pe 25 noiembrie 2018. La miezul nopţii, poliţia a fost sesizată că în satul Mereşeni arde o casă.

La faţa locului s-a deplasat echipajul 112. Pompierii au întreprins măsurile necesare pentru localizarea şi stingerea incendiului. În locuinţă au fost depistate cadavrele a doi minori de 15 şi 17 ani.

Salvatorii au mai depistat şi un tânăr de 18 ani, cu leziuni cranio-cerebrale, cauzate de un obiect dur contondent. Victima a fost internată în stare gravă la spitalul din orașul Hânceşti, unde a decedat peste câteva zile.

Oamenii legii au stabilit că din casă au dispărut telefoanele mobile ale victimelor şi un topor.

Pentru stabilirea circumstanţelor cazului, a fost creat un grup de lucru, format din procurori, ofiţeri de urmărire penală şi de investigaţii.

În urma acţiunilor de urmărire penală şi de investigaţie, a fost identificat şi reţinut presupusul ucigaș – un locuitor al satului Caracui, raionul Hâncești, în vârstă de 23 de ani.

Oamenii legii au efectuat percheziţii la domiciliu bănuitului. Inculpatul a predat benevol telefoanele mobile ale victimelor, concomitent, fiind depistat şi ridicat toporul cu care a fost comisă crima.

Individul şi-a recunoscut integral vina, declarând că făcuse cunoştinţă cu victimele prin intermediul reţelelor de socializare, după care s-au înţeles să se întâlnească pe 24 noiembrie 2018, la domiciliul uneia dintre acestea din satul Mereşeni, unde s-au distrat şi au servit alcool.

În urma unor neînţelegeri, între bărbați s-a iscat un conflict. Inculpatul le-a aplicat celor trei victime câteva lovituri cu toporul în regiunea capului, după care a incendiat casa.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă de la 15 și până la 20 de ani închisoare sau detenție pe viaţă.

Tematic

Crimă odioasă la o stână din Căușeni, ca în "Miorița": Doi baci l-au ucis pe al treilea
Crimă șocantă: Un bărbat din Făleşti şi-a violat fiica vitregă minoră
Crimă comisă cu o deosebită cruzime în Rezina: Victima a murit peste zece zile
Tagurile:
Incendiu, topor, procurori, omor, crima, Hancesti, Moldova


Știrile Zilei