17:08 25 Mai 2019
În direct
  • EUR20.08
  • USD18.03
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Полиция

Detalii din trecutul șoferului mușcător de polițiști: Iată ce ispravă a mai făcut acesta

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
420 0 0

Condamnat anterior la trei ani de închisoare - Iată ce a mai comis șoferul din satul Dubovca, raionul Hâncești, care l-a mușcat de deget pe un inspector de patrulare.

CHIȘINĂU, 18 apr – Sputnik. Șoferul din satului Dubovca, raionul Hâncești, care l-a mușcat de deget pe un inspector de patrulare, nu este la prima abatere. Anterior, acesta a fost condamnat condiționat la trei ani de privațiune de libertate pentru vătămare corporală.

Declarația aparține șefului Serviciului „Info Trafic” al Inspectoratului Național de Poliție, Pavel Apostol, și a fost făcută în studioul Radio Sputnik Moldova.

 „Șoferul respectiv a mai fost certat cu legea. În 2018 i-a fost aplicată o sancțiune penală de trei ani de privațiune de libertate condiționată, pentru cauzarea vătămărilor corporale”, a declarat Pavel Apostol.

Respectiv, șoferul buclucaș se afla în perioada în care nu avea voie la nicio abatere de la legislație, indiferent de gravitatea acesteia.

Cert este că după isprava de marți, 16 aprilie, tânărul de 25 de ani nu va mai scăpa atât de ieftin.

În privința acestuia a fost inițiată o cauză penală în baza art. 349, al. 1 al Codului Penal al Republicii Moldova (amenințarea sau violență săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească).

Poliția a mai precizează că bărbatul riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 180 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Amintim că bărbatul a fost prins băut la volan în data de 16 aprilie. La solicitările poliției de a se legitima, acesta a refuzat, pretinzând că de fapt nu s-a aflat la volanul automobilului.

În momentul în care polițiștii au încercat să-l încătușeze, șoferul a opus rezistență și chiar i-a agresat pe oamenii legii. Și pentru că alcoolul i-a dat curaj, reținutul l-a mușcat de un deget pe unul dintre polițiști. Toată scena a fost filmată de un trecător, dar și de camera de bord a mașinii de patrulare și de cea portabilă de pe vesta unuia dintre inspector.

Tematic

Detalii șocante în cazul polițistului mușcat de deget: Iată adevărul gol-goluț – Video
Beat la volan și fără permis de conducere: Cum a încercat un șofer să fugă de ofițerii INP
Tagurile:
politie, sofer beat, baut la volan, sofer
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei