00:33 21 Mai 2019
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.94
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.68
Полиция

Anunțul de ultimă oră al INP: Îi vizează pe toți șoferii

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
505511

Inspectoratul Național de Patrulare a venit cu puțin timp în urmă cu un avertisment. Acesta se referă la toți șoferii care au pornit astăzi la drum.

CHIȘINĂU, 19 apr – Sputnik. Conducătorii auto sunt îndemnați să fie foarte prudenți în condiții de timp ploios. Avertismentul vine în contextul în care Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi precipitații puternice în toată țara.

Inspectoratul Național de Patrulare atenționează că în unele regiuni ale țării se circulă în condiţii de ploaie, ceea ce poate să reducă foarte mult distanţa de vizibilitate, respectiv, drumurile pot fi alunecoase şi periculoase.

În această situație, INP le reamintește conducătorilor auto să evite frânarea sau accelerarea bruscă, să adapteze viteza la condițiile de trafic, să păstreze distanța între vehicule și să evite să treacă prin acumulări de apă pentru că acestea pot ascunde gropi.

Nu în ultimul rând, șoferii sunt îndemnați să conducă în aşa fel încât să nu stropească pietonii atunci când pe drum este apă sau noroi.

Tematic

Avertizare pentru șoferi: INP a făcut un anunț important
Vin zile grele pentru transportatori: Iată ce vor păți în perioada Sărbătorilor Pascale
Tagurile:
ploaie, soferi, anunt, INP
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei