17:15 25 Mai 2019
În direct
  • EUR20.08
  • USD18.03
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Ploaie

Au comis-o din nou: Iată ce fac drumarii la Pitușca, Călărași – Video

© Sputnik / Родион ПРОКА
Societate
Sa primesc un link scurt
53610

Autorii acestui video și administratorii paginii de pe Facebook care l-au publicat susțin că filmul a fost făcut o zi în urmă, în raionul călărași, atunci când acolo ploua cu găleata, iar drumarii turnau de cu zor asfalt.

 

CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik, S.P. Pe rețelele de socializare a fost plasat un video în care niște muncitori toarnă asfaltul pe o șosea, deși afară plouă de nu se vede. Cei care au făcut filmul afirmă că secvențele au fost filmate zilele acestea, când ploua, în apropiere de satul Pitușca din raionul Călărași.

Cei care au comentat video plasat pe Facebook au acuzat autoritățile locale și centrale că fac lucru de mântuială, că în felul acesta ei spală banii publici.

Unii au considerat că acesta ar putea fi un semn că vom avea alegeri parlamentare anticipate, altfel autoritățile nu s-ar fi apucat de reparat drumurile pe o vremea atât de nepotrivită. 

Vă atenționăm, filmul conține limbaj licențios.

Vom aminti că anul trecut internauții au mai semnalat cazuri în care unele porțiuni de șosele au fost reparate necalitativ în cadrul proiectului guvernamental Drumuri Bune. Și atunci guvernanții, în special premierul Pavel Filip și ministrul Economiei, Chiril Gaburici, s-au sesizat și au cerut înlăturarea neajusurilor. 
Tagurile:
video, asfalt, ploi
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei