00:58 25 Mai 2019
În direct
  • EUR20.08
  • USD18.03
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Olga Buzova

Buzova, umilită chiar pe contul ei de Instagram: Unde îți sunt sânii? – Video

© Sputnik / Евгений Одиноков
Societate
Sa primesc un link scurt
257210

Prezentatoarea TV și interpreta, Olga Buzova, al cărui talent și profesionism sunt vehement contestate de o mare parte din public, a fost ironizată din nou chiar pe pagina sa de Instagram.

CHIȘINĂU, 21 apr – Sputnik. Olga Buzova a postat pe contul său de Instagram un clip video în care ea dansează pe cheiul unui râu, cel mai probabil Moscova, pe fundalul sonor al unui cântec interpretat tot de ea.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

В моём пульсе бьются ритмы 🖤 #АтоМы#твоямой ➿

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86)

Cu un decolteu adânc și cu burta goală, Olga Buzova dansează lasciv, fapt care trezește admirația unor internauți, ce îi aduc cuvinte de laudă.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Претендуешь - соответствуй 😎🖤 #твоямой 💬

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86)

Însă alții au altă opinie. Ei afirmă că Buzova nu ere nici măcar un cântec care ar putea fi ascultat a doua oară.

Alții au fost și mai duri. Dacă primii au pus la îndoială talentul ei de cântăreață, atunci alții au ironizat pe seama aspectului ei fizic, pe care l-au găsit lipsit de feminitate. "Dar unde îți sunt sânii?" – a întrebat altul cu impertinență.

Deși i s-a adus o grea umilință, care ar fi scos-o din sărite pe orice femeie, Olga Buzova nu a dat acestei replici prea mare importanță. Ea nici măcar nici nu a șters această insultă din schimbul de replici, deși poate face lucrul acesta ca administrator al propriului cont.

Mulți specialiști în imagine spun că vedeta procedează așa că orice publicitate, chiar și cea negativă, aduce notorietatea, iar Olga Buzova știe cum să transforme notorietatea în bani, în mulți bani. Așa că nu contează dacă a fost ofensată, rănită în amorul propriu de femeie care pretinde că este și frumoasă, și inteligentă.

Internauții își bat joc de Buzova, care a fost filmată despuiată: Este o scândură>>>

Tagurile:
video, sanii, Olga Buzova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei