11:31 24 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Fabrică - Imagine Simbol

Îngrozitor: Vezi ce făceau doi locuitori ai orașului Lipcani într-o fostă fabrică

© Sputnik / Максим Богодвид
Societate
Sa primesc un link scurt
64001

Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, după o lună de monitorizare a persoanelor implicate.

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Doi locuitori ai orașului Lipcani sunt suspectați de prepararea și utilizarea substanțelor narcotice. Aceștia au fost reținuți de polițiștii de frontieră după ce au fost monitorizați timp de o lună.

Potrivit informației operative, infractorii pregăteau drogurile în spațiile fostei fabrici de conserve din orașul Lipcani, pentru ca ulterior să le consume.

În urma acțiunilor întreprinse de către angajații Poliției de Frontieră, au fost identificați doi cetățenii cu vârstă de 33 și 25 de ani, originari din orașul Lipcani.

Suspecții păstrau în depozitele avariate ale fostei fabrici de conserve o cantitate importantă de masă vegetală. Ulterior, aceștia au fost surprinși în timp ce întrebuințau substanțele psihotrope.

În cadrul cercetării la fața locului au fost depistate și ridicate aproximativ un kilogram de masă vegetală de culoare verde cu miros specific, asemănătoare cu canabis, semințe de cânepă de culoare verde și un aparat confecționat artizanal, destinat consumului masei preparate.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă de la 1 și până la 6 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii.

În prezent, polițiștii de frontieră derulează acțiuni suplimentare pentru a elucida toate circumstanțelor și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Tematic

Afacere cu droguri, deconspirată de polițiști: Un avocat printre consumatori - Foto
Un lot-record de droguri: Marijuana de opt milioane de lei, într-o singură seră - Video
Tagurile:
suspecti, indivizi, Politia de Frontiera, canabis, Lipcani, Moldova


Știrile Zilei