05:36 29 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.45
  • USD17.77
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
78710

Potrivit informațiilor din presă, tânăra de 19 ani ucisă cu sânge rece în apartamentul pe care îl închiria practica videochatul, iar uneori își invita „clienții” la ea pentru relații intime.

CHIȘINĂU, 10 mai - Sputnik. Zilele trecute, o știre șocantă a zguduit opinia publică: o minoră care presta servicii sexuale într-un apartament închiriat în Chișinău a fost aruncată în gol de la etaj de șase indivizi care au violat-o pe ea și ”colega” sa. Un caz aproape similar a avut loc acum la București.

Este vorba de o tânără de 19 ani care, potrivit presei, practica videochatul, iar uneori mai invita „clienții” în apartamentul închiriat pentru relații intime. Ea a fost înjunghiată de un tânăr de 26 de ani după ce ar fi consumat împreună droguri și ar fi întreținut relații intime. Fata ar fi luat un cuțit, încercând să-și înjunghie „partenerul”, care însă s-a dovedit a fi mai „abil”.

Inițial se credea că făptașul ar fi iubitul ei, însă presupunerea nu s-a adeverit.

„Criminalul ar fi încercat să spele urmele de sânge, însă ulterior a realizat ceea ce a făcut şi a ieşit din apartament. Martorii au povestit că tânărul s-a învârtit ore în şir în jurul blocului, până spre seară, atunci când a sunat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat”, notează Observator.

După ce suspectul a fost dus la audieri, acesta a povestit totul în faţa anchetatorilor. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tematic

Arest pentru indivizii care au violat două tinere, iar pe una au aruncat-o de la balcon
Tagurile:
ucisa, violata, tanara


Știrile Zilei