15:05 27 Mai 2019
În direct
  • EUR20.20
  • USD18.05
  • RUB0.28
  • RON4.24
  • UAH0.68
acces interzis

Tragedie în Chișinău: Un băiat a murit după ce a căzut de la balconul unui bloc

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
2785 0 0

Identitatea minorului a fost stabilită. Este vorba despre un băiat în vârstă de 16 ani, din raionul Cantemir, care își făcea studiile în Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 mai – Sputnik. Un adolescent de 16 ani a murit după ce a căzut de la balconul unui bloc de locuințe situat pe strada Nicolae Costin din Chișinău. Potrivit informațiilor oferite pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, tragedia s-a întâmplat în jurul orei 11:00, în sectorul Buiucani.

”Identitatea minorului a fost stabilită. Este vorba despre un băiat în vârstă de 16 ani, din raionul Cantemir, care își făcea studiile în Chișinău”, a declarat Stati pentru Sputnik.

Deocamdată nu este clar cum s-a întâmplat nenorocirea: dacă băiatul s-a aruncat de la balcon, a fost un accident fatal sau a fost împuns de cineva. Nu este clar nici de la ce etaj a căzut adolescentul.  

”La fața locului lucrează grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Buiucani. Totodată, a fost chemat la locul tragediei și medicul legist”, a precizat Stati.

Adolescentul locuia la rudele sale din Chișinău.

Tematic

Caz tragic la Bender: O femeie a căzut de la balcon
Au violat două tinere, iar pe una au aruncat-o de la balcon: Detalii cutremurătoare - Foto
Tagurile:
Mort, adolescent, politie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei