23:24 31 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
9089 0 0

Un accident îngrozitor a avut loc în această dimineață în Chișinău. O persoană a fost ucisă.

CHIȘINĂU, 12 iun – Sputnik. Astăzi dimineața, în sectorul Botanica al Capitalei a avut loc un accident teribil. Potrivit oamenilor legii, serviciul de gardă al INP a fost alertat la ora 10:50 în privința unui accident care a avut loc în sectorul Botanica din municipiul Chișinău.

Accidentul a avut loc pe strada Sarmizegetusa. La fata locului s-a deplasat grupul operativ al Poliției pentru a stabili toate circumstanțele producerii acestuia. Oamenii legii au stabilit ca un automobil de marca „Toyota”, condus de un șofer în vârstă de 22 de ani din Capitală, a derapat de pe carosabil și a lovit trei pietoni.

Potrivit ofițerului de presă al IGP, Natalia Stati, un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit pe loc. Alte trei victime - un bărbat, o mamă și copilul ei au fost transportați de urgență la spital.

”Starea femei și a bărbatului este gravă, dar stabilă. Ambii au fost internați în secția traumatologie. Femeia a suferit fracturi la ambele picioare și la bazin, iar bărbatul la un picior”, a declarat pentru Sputnik Moldova șeful Departamentului Clinic al Insititutului de Medicină Urgentă, Vasile Șofrug. 

Ofițerii de urmărire penala vor investiga cazul și vor stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Oameni legii au pornit o cauză penală.

Tematic

Și-a transmis propriul accident live în timp ce urmărește o tornadă - Video
Accident teribil: un autocar cu 59 de copii și adulți s-a răsturnat
Accident teribil, cu o persoană decedată și alte patru rănite – Video
Accident fatal la Cahul: Mașină făcută zob și șoferul mort pe loc - Foto
Tagurile:
raniti, morti, accident, Chisinau, Moldova


Știrile Zilei