18:40 16 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.52
  • USD18.18
  • RUB0.28
  • RON4.35
  • UAH0.69
Hoț, foto simbol

Te temi să stai în casă: Iată cum acționează hoții - Detalii

CC0 / Pixabay / LeoFra
Societate
Sa primesc un link scurt
201 0 0

Doi indivizi au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de comiterea unui furt dintr-o locuință.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Doi bărbați în vârstă de 27 și 32 de ani, originari din raioanele Drochia și Ungheni, au fost reținuți de oamenii legii. Ei sunt suspectați de furt dintr-o locuință din satul Țâplești raionul Sângerei. Hoții le-au cauzat victimelor un prejudiciu de aproximativ 23 000 de lei.

În data de 11 iunie, oamenii legii au efectuat patru percheziţii în domiciliile bănuiților, din satul Nicoreni, raionul Drochia și satul Semeni, raionul Ungheni.

În urma verificărilor, polițiștii au depistat şi ridicat obiecte şi bunuri materiale furate de bănuiţi de la locul comiterii infracţiunii. De asemenea, încălţămintea purtată de bănuiţi în timpul comiterii jafului, telefoane mobile, instrumente care demonstrează vinovăţia suspecților în săvârșirea infracțiunii patrimoniale.

În urma acțiunilor întreprinse de oamenii legii, doi suspecți au fost reținuți. Ofițerii de investigații continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate la comiterea infracţiunii respective, precum și complicitatea suspecților la săvîrșirea altor infracțiuni comise pe teritoriul țării.

Tematic

Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video
Tagurile:
Detalii, hoti, casa


Știrile Zilei