04:59 09 August 2020
În direct
  • EUR19.68
  • USD16.62
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
1586720

O minoră de 11 ani a murit după ce s-ar fi intoxicat cu soluție împotriva păduchilor.

CHIȘINĂU, 18 iun – Sputnik. O minoră de 11 ani din Teleșeu, Orhei, a murit după ce s-ar fi intoxicat cu soluție pentru combaterea păduchilor. Potrivit Poliției, în data de 11 iunie minora a fost la cimitir din satul Sămănanca, raionul Orhei, la funeraliile mamei sale.

După-amiază, minora a plecat la fratele ei, care locuiește împreună cu familia sa în Teleșeu. Mătușa minorei le-a aplicat pe cap, ei și verișoarei acesteia, o soluție pentru combaterea păduchilor, întrucât bănuia că fetele au fost afectate de pediculoză.

Seara minora s-a simțit rău și a avut convulsii. Fratele ei a apelat la serviciul de urgență, dar din păcate medicii nu au putut decât să contate decesul. Aceștia au constatat prezente simptomelor de intoxicație cu substanțe necunoscute.

În aceeași zi, la secția internare a spitalului Orhei a fost adusă și verișoara minorei care a murit, cu aceleași simptome de intoxicație. Ea a fost internată în secția terapie intensivă. Starea minorei este stabilă.

În acest caz a fost pornit un dosar penal pentru lipsirea de viață din imprudență. Pentru această infracțiune, legislația prevede până la trei ani de închisoare.

Tematic

Polițiștii au găsit-o pe minora dispărută pe 10 octombrie
Tagurile:
ei, mamei, mortii, cauza, adevarata


Știrile Zilei