04:06 15 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.58
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73
Automobil furat

Două automobile, într-o singură noapte și are doar 16 ani – Video

© Photo: Direcția de poliție a Municipiului Chișinău
Societate
Sa primesc un link scurt
150910

Un minor de doar 16 ani a furat într-o singură noapte două automobile: un “Volkswagen” și un “Opel” din salul Hulboaca a municipiului Chișinău. Iată filmul evenimentelor relatat chiar de infractorul minor.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Ofițerii de investigație ai sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au reținut un minor de 16 ani, originar din raionul Orhei, fiind bănuit că a furat două automobile.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 16 mai, la ora 06:45, de doi oameni care sunt proprietarii unui automobil “Volkswagen” și al unui “Opel”. Cei doi sunt locuitori ai satului Hulboaca a municipiul Chișinău și au anunțat că le-au fost răpite automobilele.

La fața locului polițiștii au stabilit că proprietarul automobilului de model  “Volkswagen B4” l-a parcat la poartă, iar dimineață a depistat lipsa acestuia. Proprietarul automobilului “Opel” a declarat forțelor de ordine că a parcat automobilul în ograda casei. În urma măsurilor întreprinse de polițiști automobilul “Volkswagen” a fost depistat la o distanță de 700 m de locuința proprietarului, iar automobilul “Opel” a fost găsit răsturnat într-un lan de grâu din apropierea hotarului cu raionul Criuleni.

În urma acțiunilor speciale de investigații minorul a fost localizat și escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. El și-a recunoscut vinovăția, comunicând că au vrut să se plimbe. Este de menționat că minorul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Minorul este cercetat penal  în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport, infracțiune care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.

Tagurile:
Noaptea, furat, Automobil


Știrile Zilei