07:46 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD18.64
  • RUB0.24
  • RON4.17
  • UAH0.68
Societate
Sa primesc un link scurt
111701

Un tânăr moldovean a încercat să ajungă ilegal în România.

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Un moldovean s-a ascuns într-un autocar de rută, sun bancheta din spate a vehiculului pentru a ajunge ilegal la București.

Incidentul a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când un autocar de pe ruta Chișinău – Sibiu s-a apropiat la linia de control pentru autozarea ieșirii din Republica Moldova.

În timpul verificării documentelor de călătorie a pasagerilor, angajata Poliției de Frontieră a sesizat o neregulă în poziționarea unui scaun din spatele mijlocului de transport. În aceste circumstanțe a fost observat un bărbat slab și mic de statură, ce stătea ghemuit sub scaun.

Tânărul a încercat să inducă în eroare cu privire la identitatea lui, declarând că este cetățean al României și intenționa să ajungă acasă, la București.

Din cercetările preliminare, cât și verificările suplimentare cu implicarea reprezentanților autorităților naționale și române, s-a reușit identificarea tânărului de 21 de ani, care de fapt este originar din satul Pîrjota, raionul Rîșcani.

Totodată, acesta figurează în baza de date că ar fi participat în mai multe ilegalități minore pe teritoriul țării.

În prezent, polițiștii de frontieră documentează cazul sub toate aspectele legale în vederea elucidării infracțiunii.

Tânărul este cercetat în stare de libertate, însă din considerentul că prezenta tulburări în comportament se află în continue monitorizare și urmează să aibă o ședință cu psihologul.

Tematic

Lipsa banilor l-au dus la fapte extreme: Iată ce a făcut un tânăr din Capitală – Video
Tânăr tupeist: Iată ce a furat chiar de sub nasul vânzătorului – Video
Tagurile:
autocar, moldovean, Politia de Frontiera, Romania, Moldova


Știrile Zilei