14:09 21 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (247)
151 0 0

Pompierii au fost chemați de urgență la un incendiu izbucnit la o bază petrolieră din Chișinău. Intervenția face parte din cadrul unui exercițiu practic.

CHIȘINĂU, 5 iul – Sputnik. Salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) al MAI au participat la un exerciţiu complex la o bază petrolieră din Chişinău. Conform scenariului, un depozit petrolier amplasat în preajma oraşului a fost cuprins de flăcări. 

Incendiul s-a produs la motorul autocisternei într-o staţie de alimentare. Muncitorii au încercat să stingă flăcările cu stingătoarele, dar arderea s-a extins pe o suprafaţă considerabilă  afectând  depozitul. Angajaţii obiectivului au fost evacuaţi de forţele primare de intervenţie din cadrul întreprinderii.

La faţa locului au intervenit pompierii IGSU, care au reuşit să localizeze arderea în cel mai scurt timp. Astfel, a fost înlăturat riscul producerii unui incendiu de proporţii. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit IGSU, astfel de exerciții sunt organizate cu scopul de a verifica capacitățile și gradul de pregătire a agenților economici în reacționarea în situații excepționale.

Тема:
Viața în Chișinău (247)

Tematic

Incendiu în Capitală: Peste 20 de oameni, blocați de flăcări într-o scară - Foto
Îngrozitor: Incendiu uriaş - 8 autospeciale și 60 de pompieri mobilizați – Video
Incendiu la un aparat submergibil de mare adâncime al forțele militare ruse
Tagurile:
pompieri, Incendiu


Știrile Zilei