02:26 12 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.22
  • USD17.43
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.71
Fotografie simbol: hoț, safeu

Jaf la o bancă din Chișinău: Hoții au reușit să dispară cu tot cu bani

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
325510

Infractorii au deconectat sistemul de alarmă și camerele video după ce au pătruns în sediul filialei unei bănci din Capitală. Despre jaf s-a aflat abia astăzi, din surse polițienești neoficiale.

CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. O filială de pe strada Ion Creangă a „Moldova-Agroindbank” din Chișinău a fost jefuită în noaptea spre sâmbătă, 6 iulie, dar infracțiunea n-a fost anunțată oficial nici de Poliție, nici de bancă, dar nici infirmată de acestea.

Poliţia. Acces interzis
© Sputnik / Мирослав Ротарь

Despre jaf s-a aflat abia dimineața, administratorul filialei fiind cel care a constatat infracțiunea și a alertat Poliția, scrie presa locală, citând surse polițienești care au solicitat să nu le fie divulgată identitatea.

Filiala băncii ar fi fost jefuită de trei indivizi cu cagule pe cap, care au pătruns în incintă după ce au deteriorat grilajul din metal de la intrarea din spatele edificiului. Odată ce au pătruns în interior, făptașii au deconectat sistemul de alarmă și camerele de supraveghere video.

Sursele citate de mass-media nu au fost în măsură să precizeze suma de bani furată. Potrivit lor, Poliția încearcă acum să-i identifice pe infractori.  

Tematic

Șapte sfaturi de la foști hoți despre cum să-ți ferești casa de jaf
Tagurile:
bani, hot, bancă, Jaf


Știrile Zilei