15:43 15 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.58
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73
Serviciul Vamal al Republicii Moldova

Detalii în cazul descinderilor de astăzi: Serviciul Vamal dezminte

© Photo: Serviciul Vamal al Republicii Moldova
Societate
Sa primesc un link scurt
67710

Procuratura Generală a anunțat că astăzi au avut loc descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal, în cadrul unui dosar penal privind scheme de contrabandă. Serviciul Vamal vine cu o precizare.

CHIȘINĂU, 19 iul – Sputnik. Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, grupul de urmărire penală a efectuat astăzi descinderi la sediile ÎS „Poşta Moldovei” şi Serviciului Vamal, în cadrul unei cauze penale iniţiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite produse şi mărfuri.

Ulterior, Serviciul Vamal a remis presei un comunicat în care precizează că, în prima jumătate a zilei de 19 iulie curent, nu au avut loc descinderi în oficiile subdiviziunilor vamale.

”Serviciul Vamal precizează că, în prima jumătate a zilei de 19 iulie a.c., nu au avut loc descinderi în oficiile subdiviziunilor vamale, ca urmare a informațiilor lansate în spațiul mediatic privind desfășurarea descinderilor la sediile ÎS ”Poșta Moldovei” și Serviciul Vamal, în cadrul unei cauze penale inițiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite mărfuri”.

Totodată, instituția menționează că este dispusă să acorde orice suport și asistență organelor de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor vizate.

Rămâne de văzut dacă grupul de urmărire penală va ajunge totuși la Serviciul Vamal, în condițiile în care Procuratura a promis să vină cu detalii pe acest caz.

Tematic

Soarta magazinelor ”Duty Free” a fost decisă de deputați - detalii
Tagurile:
dezminte, descinderi, Serviciul Vamal


Știrile Zilei