13:45 20 August 2019
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.62
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.70
Poliția

Rușinos: Iată ce au făcut doi minori ziua în amiaza mare - Video

© Sputnik / Evgheni Panasenco
Societate
Sa primesc un link scurt
473710

Doi minori au fost reținuți de polițiștii din Capitală după ce au comis o faptă rușinoasă. Aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere.

CHIȘINĂU, 19 iul - Sputnik. Doi minori cu vârstele de 13 și 17 ani, originari dintr-o localitate din raionul Cahul au fost reținuți de polițiștii din sectorul  Botanica al Capitalei, pentru comiterea unui jaf.

Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc la data de 17 iulie. Minorii, aflându-se pe strada Zelinski din sectorul Botanica, l-au deposedat pe un minor în vârstă de 10 ani, de telefonul mobil de model ”Samsung J3”. Suma prejudiciului fiind de 3 mii de lei.

Astfel în urma măsurilor de investigație întreprinse de polițiști făptașii au fost identificați și reținuți pe urme fierbinți fiind escortați la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor.

În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că telefonul sustras l-au vândut obținând un profit. Este de menționat că indivizii nu sunt la prima abatere fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice și în alte raioane de pe teritoriul țării.

Actualmente minorii sunt cercetați penal în stare de libertate, pentru jaf, care potrivit legislației se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Tematic

Sfatul avocatului: Cu cine rămân copiii minori după divorțul părinților
Fără milă: Iată ce i-au făcut doi minori unei bătrâne – Detalii
Tagurile:
video, au facut asta, rusinos, Minori


Știrile Zilei