13:56 22 August 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.79
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.71
Ofițer CNA

Percheziții matinale: La ușa cărui șef au bătut în această dimineață ofițerii CNA

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Moldova (145)
1219 0 0

Ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins în această dimineață în biroul șefului unei instituții guvernamentale.

CHIȘINĂU, 26 iul – Sputnik. Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în această dimineață la Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate. Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, a declarat pentru Sputnik Moldova că perchezițiile au loc în cadrul ”dosarului insulina”.

La această oră, ofițerii CNA desfășoară percheziții în biroul șefului Centrului pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate. Paralel, controalele se desfășoară și la firma care a câștigat licitația pentru livrarea insulinei.

”Alte detalii nu avem. Vom veni cu informații suplimentare mai târziu”, a declarat pentru Sputnik purtătorul de cuvânt al CNA.

Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Boris Gâlcă, a declarat anterior că în cadrul licitației pentru procurarea insulinei s-au comis unele ilegalități. Aceasta a fost câștigată de o companie care a livrat un preparat produs în Ucraina, biosimilar al insulinei.

Тема:
Viața în Moldova (145)

Tematic

Ce se va întâmpla cu construcții ilegale în Chișinău: Au fost sesizate CNA și Procuratură
Operațiune specială CNA: Un avocat, reţinut în Capitală - detalii
Tagurile:
CNA, percheziție, descinderi


Știrile Zilei