13:59 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
295 0 0

Polițiștii români de Frontieră au rămas mască atunci când moldoveanca le-a prezentat actul de identitate.

CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Pare incredibil, dar o tânăra de 22 de ani, din Republica Moldova, a încercat să iasă din România cu un act de identitate pe care l-a găsit pe o plajă din Constanța, scrie presa din România.

Moldoveanca a recunoscut acest lucru atunci când polițiștii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferențe de fizionomie, astfel că tânăra a fost dusă la sediul instituției.

Aceasta călătorea ca pasager într-o mașină înmatriculată în Bulgaria. Acum ea este cercetată pentru fals privind identitatea şi de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Și polițiștii de Frontieră din țara noastră se confruntă frecvent cu astfel de cazuri. Contactată de Sputnik, șefa serviciului de presă a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi a declarat că, de la începutul anului si până în prezent, Poliția de Frontieră a înregistrat 150 de persoane care au prezentat sau dețineau acte false și falsificate.

Tematic

Culmea tupeului: Au vrut să treacă frontiera cu acte false – Detalii
Tagurile:
Ungaria, act de identitate, Romania, frontiera


Știrile Zilei