15:30 15 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.58
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73
Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu dl Pavel Voicu, Ministru al Apărării

Comandantul suprem a discutat cu ministrul Apărării despre situația din Armata Națională

© Photo: Facebook / Dodon Igor
Societate
Sa primesc un link scurt
67 0 0

Igor Dodon și Pavel Voicu au discutat despre situația din Armata Națională și despre acțiunile întreprinse în perioada de 2 luni de mandat ale ministrului Voicu.

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. În mai multe subdiviziuni teritoriale ale Armatei Naționale au fost depistate un șir de nereguli. Documentele corespunzătoare au fost transmise organelor competente pentru examinare sub toate aspectele. Informația a fost prezentată astăzi, 12 august, de ministrul Apărării, Pavel Voicu, președintelui țării, Igor Dodon, comandantul sprem al Armatei, în cadrul unei întrevederi care s-a desfășurat la Președinție.

Igor Dodon și Pavel Voicu au discutat despre situația din Armata Națională și despre acțiunile întreprinse în perioada de 2 luni de mandat a ministrului Voicu.

Pavel Voicu l-a informat pe șeful statului despre soarta militarilor plecați în misiunile internaționale și despre modul în care decurg exercițiile militarilor.

De asemenea, președintele țării a fost informat că în urma inspecției mai multor subdiviziuni din teritoriu, s-au depistat mai multe abateri de la legislație, iar documentele corespunzătoare au fost transmise organelor competente pentru examinare sub toate aspectele.

Ministrul Apărării i-a dat asigurări șefului statului că va depune tot efortul necesar în vederea lichidării neajunsurilor depistate.

Tematic

Președintele Igor Dodon l-a prezentat pe noul ministru al Apărării Pavel Voicu
Noul ministru al Apărării, Pavel Voicu, i-a decorat pe militarii din KFOR – Video
Tagurile:
Armata Națională a RM, Pavel Voicu, Igor Dodon


Știrile Zilei