01:06 09 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.33
  • USD17.43
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.73
Reținere - Imagine Simbol

Incredibil: Vezi ce au făcut cinci indivizi deghizați în polițiști

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
97 0 0

Un grup criminal organizat a fost destructurat de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Un locuitor al raionului Floreşti a fost condamnat la nouă ani şi șase luni de închisoare pe două capete de acuzare – uzurparea de calităţi oficiale şi tâlhărie, comise de un grup criminal organizat.

Sentinţa a fost dictată după ce procurorii au demonstrat că, în seara zilei de 9 noiembrie 2017, inculpatul, împreună cu alţi patru membri ai grupării criminale, deghizaţi în uniforme de poliţişti, înarmaţi şi cu cagule pe cap, au pătruns în casa unui locuitor al oraşului Şoldăneşti.

Prezentându-se ca fiind reprezentanţi ai „poliţiei antidrog” şi sub pretextul efectuării „percheziţiei” pentru a afla locul păstrării banilor, indivizii le-au cerut gazdelor cinci mii de euro.

La refuzul victimelor, agresorii l-au legat pe proprietar şi i-au aplicat mai multe lovituri cu mâinile, picioarele şi un ciocan, după care au sustras din casa acestuia toţi banii pe care i-au găsit – 48 de mii de lei.

În rezultatul maltratărilor, proprietarul casei s-a ales cu multiple leziuni şi traumatisme.

Fiind reţinut şi audiat de procurori, inculpatul, în vârstă de 30 de ani, şi-a recunoscut vina, încheind acord de recunoaştere a vinovăţiei.

În curând, un alt complice urmează să-şi afle pedeapsa – dosarul în privinţa lui fiind pe rol în instanța de judecată. Ceilalți trei complici au anunţaţi în căutare internaţională.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Tematic

Operațiune de amploare cu implicarea Fulger”: Grupare criminală destructurată – Foto/Video
Legături mafiote cu interlopi din Franța: Iată ce făcea o grupare criminală în Moldova
Tagurile:
politisti, indivizi, grup criminal, Moldova


Știrile Zilei