12:19 19 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.68
  • RUB0.27
  • RON4.12
  • UAH0.72
Poliția, acces interzis

Deputat, despre cazul Luncașu: Vorbiți, dacă nu vreți să fiți găsiți ”sinuciși”

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
2556 0 0

Dumitru Alaiba nu crede în sinuciderea apropiatului lui Plahotniuc: ca să supraviețuiască, ei sunt gata la orice.

CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. Deputatul ACUM Dumitru Alaiba consideră că sinuciderea omului de afaceri Iurie Luncașu este ”suspectă”. El le-a sugerat celor care au fost apropiați fostului regim să vorbească pentru că asta este principala lor protecție.

”Dacă vă temeți să nu cumva să vă găsească sinucişi, vorbiți urgent. Spuneți tot ce ştiți”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Alaiba - Sinucidere Luncașu
Alaiba, despre sinuciderea lui Luncașu

”Ca să supraviețuiască, ei sunt gata la orice. Noi ştim asta nu din auzite. Noi aşa vorbim de ani de zile. Ei ştiu că unicul lor punct slab sunteți voi, cei care ştiți ce ştiți”, a subliniat Alaiba.

Omul de afaceri Iurie Luncașu a fost găsit împușcat în cap, aseară, după ora 20:00. Informația a fost confirmată pentru Sputnik de ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati.

Luncașu ar fi fost una dintre persoanele de încredere ale fostului lider PD Vladimir Plahotniuc, prin intermediul cărora acesta gestiona din umbră activitatea unor firme care aveau afaceri de zeci de milioane de lei cu instituțiile statului.

Poliția a relatat că victima era in mașină în calitate de pasager. La un moment dat Luncașu i-a cerut șoferului sa oprească, a coborât, s-a îndepărtat puțin si s-a împușcat în cap din arma personala pe care o deținea legal.

Tematic

O persoană din anturajul lui Plahotniuc s-a împușcat în cap - Detalii
Tagurile:
Plahotniuc, suspect, sinucidere, Iurie Luncașu


Știrile Zilei