00:09 15 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Moldova (308)
481 0 0

A vrut să ajute, dar acum riscă ani de pușcărie. Un bărbat din Ungheni cerea sume fabuloase pentru a „pune cuvantul” la eliberarea permiselor de conducere. Iată câți bani sunt gata să plătească moldovenii pentru un permis de conducere.

CHIȘINĂU, 22 aug – Sputnik. Nici mai mult nici mai puțin, aproximativ 15 mii de lei pentru un permis de conducere, aceasta era suma cu care opera un bărbat din raionul Ungheni, iar acum riscă șase ani de privațiune de libertate.

Bărbatul a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupţie după ce ar fi pretins și primit de la un cetăţean 14 mii 600 de lei şi de la altul 800 de euro, sub pretextul că i-ar putea ajuta să obțină mai ușor permisele de conducere.

Acesta susținea că ar avea influenţă asupra membrilor Comisiei de examinare din cadrul Secţiei de Înmatricualre a Transportului şi Calificare a Conducătorilor Auto din orașul Ungheni şi că-i poate determina să îi favorizeze pe clienții săi la probele teoretice şi practice.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru trafic de influență. Acesta riscă până la 6 ani de privațiune de libertate.

Тема:
Viața în Moldova (308)

Tematic

Cât costă cel mai scump permis de conducere în Moldova - detalii
Șoferii care vor face asta vor rămâne fără permis de conducere - detalii
Cât costă un permis de conducere la Bălți – Iată ce au constatat ofițerii CNA
Tagurile:
moldoveni, bani


Știrile Zilei