18:36 05 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Societate
Sa primesc un link scurt
169810

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui jaf.

CHIȘINĂU, 23 aug – Sputnik. Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 31 iulie, de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, originar din raionul Cimișlia, care a comunicat că a fost jefuit la Gara Auto Sud. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei bărbatul le-a comunicat polițiștilor că în timp ce aștepta microbuzul, de el s-a apropiat un tânăr și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil, care costă 6 000 de lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală inițiate de forțele de ordine, individual a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția, iar telefonul mobil urmează a fi returnat proprietarului. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru furt din automobile.

În context, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 187 Cod Penal ,,Jaf”, tânărul fiind reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Conform legislației în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

 

Tagurile:
video, puscarie, capitala, socant, caz


Știrile Zilei