06:05 03 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.54
  • USD17.50
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
210 0 0

O femeie care conducea o „Dacia” a intrat într-un TIR la Strășeni. În mașină se aflau trei copii minori ai acesteia, precum și soțul ei. Șoferița și copiii s-au ales cu răni ușoare, iar bărbatul are fractură de claviculă.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Un automobil de model „Dacia” a intrat într-un camion sâmbătă la amiază, pe drumul M-5, în apropiere de localitatea Negrești, raionul Strășeni.

La volanul „Daciei” se afla o femeie de 41 de ani, care-i avea în calitate de pasageri pe soțul său de 44 de ani și trei copii minori – unul de 7 ani și doi gemeni de 3 ani.

Încercând să vireze pentru a intra pe drum spre satul Negrești, conducătorul auto a pierdut controlul volanului la momentul intrării în curbă. „Dacia” s-a ciocnit cu un TIR care staționa pe drumul adiacent, pentru că urma să intre pe drumul principal, a precizat Poliția Strășeni, într-un comunicat de presă.

În urma impactului, șoferița și copiii s-au ales cu leziuni neînsemnate, iar soțul acesteia a fost transportat la Spitalul Raional Strășeni pentru investigații. Prima diagnoză este „fractura claviculei”.

Conducătorii auto implicați în accident nu consumaseră alcool, alte circumstanțe se stabilesc, a mai informat Poliția Strășeni.

Tematic

Lacrimi și durere: Un camion cu cisternă a explodat - Zeci de morți și răniți
Morți, răniți și fiare contorsionate pe asfalt: Îngrozitorul accident din Florești
Groază și răniți printre pasagerii din Moldova: Autocar accidentat în România – Foto
Tagurile:
spitalizat, copii, Strășeni, TIR, Dacia


Știrile Zilei