00:01 22 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.29
  • USD17.44
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.72
SMURD

Femeie accidentată în România, adusă la Chișinău cu elicopterul SMURD – Video, Foto

© Facebook / Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI
Societate
Sa primesc un link scurt
122 0 0

O femeie din Republica Moldova care s-a ales cu multiple traumatisme în urma unui accident grav cu motocicleta în România a fost transportată cu elicopterul SMURD de la Iași la Chișinău.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Un echipaj aero-medical SMURD Iași a adus-o sâmbătă la Chișinău pe femeia de 44 de ani care a suferit diverse traumatisme în urma unui accident rutier produs recent în România.

Elicopterul a aterizat pe Stadionul „Dinamo”.

Pe parcursul zborului, femeia a fost monitorizată de echipajul de medici și paramedici SMURD Iași, starea acesteia fiind stabilă.

Pacienta a fost preluată de echipa de medici și transportată la Institutul de Medicină Urgentă din Chişinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Aceasta este a 10-a operațiune aero-medicală SMURD România realizată pentru cetățeni ai Republicii Moldova de la începutul anului 2019, precizează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Menționăm că duminică, 8 septembrie, la Cahul va avea loc evenimentul de lansarea a Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare SMURD SUD.

Tematic

SMURD Iași a intervenit la Chișinău: Pacient transportat de la Glodeni – Video, Foto
Accident în România: O moldoveancă adusă de SMURD la spital - Video
Tagurile:
România, accident, Chișinău, SMURD


Știrile Zilei