12:42 20 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
acces interzis

Un instructor auto din Chișinău a murit în timpul orelor practice – detalii de la Poliție

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
3830 0 0

Un instructor auto de 37 de ani a decedat chiar în timp ce oferea lecții practice. Incidentul a avut loc pe strada Vadul lui Vodă din Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 sept – Sputnik. Un instructor auto, în vârstă de 37 de ani, a decedat chiar în timp ce oferea lecții practice unui cursant. Incidentul a avut loc astăzi, 14 septembrie, pe strada Vadul lui Vodă din Chișinău.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik că despre acest caz Inspectoratul de Poliției Ciocana a fost sesizat la ora 9:45 de minute. La fața locului s-a deplasat grupul operativ. Totodată, a fost chemat și un echipaj de la urgență.

Medicii au constatat că bărbatul, născut în anul 1982, a decedat, cel mai probabil din cauza unui atac de cord.

”Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, unde în urma expertizelor efectuate se va stabili cauza decesului”, a declarat pentru Sputnik Natalia Stati.

Moartea bărbatului a survenit în timp ce acesta instruia un elev. Cursantul era la volanul mașinii ce aparține Școlii auto unde lucra victima și a observat că instructorului i se face rău. A oprit imediat automobilul și a chemat oamenii legii și medicii.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău a mai comunicat că Inspectoratul de Poliției Ciocana a pornit o anchetă pe marginea acestui caz.

Tematic

Ultimă oră: Accident cu victime la Ungheni - Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului
Nimic nu-i sperie pe șoferii moldoveni: Anunț îngrijorător făcut de Poliție
Tagurile:
Deces, scoala auto


Știrile Zilei