12:49 20 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Police attend to an incident near London Bridge in London, Britain, June 3, 2017м

Tragic: Un adolescent s-a prăbușit mort după ce a mâncat la un popular lanţ de restaurante

© REUTERS / Neil Hall
Societate
Sa primesc un link scurt
734210

Un adolescent a suferit o reacție fatală și a murit la scurt timp după ce a mâncat la un popular lanț de restaurante din sudul Londrei.

BUCUREŞTI, 14 sept – Sputnik, Doina Crainic. Owen Carey, de 18 ani, care avea alergie la lactate, s-a prăbușit după ce a consumat pui la grătar preparat în lapte bătut, la un restaurant Burger Byron, din Greenwich, pe 22 aprilie 2017, potrivit mylondon.news

Adolescentul, care a mers la restaurant pentru a-şi sărbători ziua când împlinea 18 ani, s-a prăbuşit la pământ la mai puțin de o oră după ce a avut prima reacție alergică și a fost dus urgent la spital, unde, din nefericire, a murit.

Ancheta poliţiştilor a dezvăluit că Owen, din Crowborough, East Sussex, nu și-a dat seama că puiul fusese preparat cu lapte, deoarece ingredientul nu era listat în meniu.

Specialistul în alergii Dr. Robert Boyle a spus că probabila cauză a morții lui Owen este o reacție anafilactică la laptele de vacă din mâncare.

„Reacţia anafilactică fatală este neobișnuită și foarte rapidă. De obicei, oamenii mor la 30 până la 40 de minute după ce au consumat mâncarea. Nu înțelegem pe deplin de ce se întâmplă atât de rapid și de ce afectează de obicei adolescenții și adulții tineri”, a declarat Robert Boyle.

Managerul tehnic al restaurantului a spus că personalul este acum instruit să întrebe clienții direct dacă au alergii sau dacă nu au voie să consume anumite ingrediente.

Ancheta s-a încheiat vineri, 13 septembrie.Știrile Zilei