00:46 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Imagine simbol: Accident

Accident teribil la Țânțăreni: A fost nevoie de intervenția salvatorilor - Foto

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos
Societate
Sa primesc un link scurt
169 0 0

Accident cumplit la Tânțăreni, în apropiere de Capitală. Un autoturism a intrat într-un copac, iar un bărbat a fost blocat între fiare.

CHIȘINĂU, 18 sept - Sputnik. În această dimineață salvatorii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost alertați pentru a salva un bărbat blocat între fiare, în urma unui accident cumplit care s-a produs în localitatea Ţânţăreni, raionul Anenii Noi.

Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model Ford Galaxy a derapat de pe șosea în timpul deplasării şi s-a ciocnit de un copac. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au stabilit că șoferul autovehiculului, un bărbat de 23 de ani, a rămas blocat în autoturismul avariat. Aceștia au reușit deblocarea promptă a persoanei prinse între fiare.

În urma accidentului, bărbatul a suferit diverse traumatisme fiind preluat de o ambulanță și transportat la spitalul raional Anenii Noi pentru îngrijiri medicale ulterioare. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează șă fie stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii IGSU au intervenit în 26 situaţii de risc.

Tematic

Ucis pe trecerea de pietoni: Accident teribil pe strada Ismail din Capitală – Foto
Tagurile:
detalii, salvatori, accident


Știrile Zilei