07:28 22 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.69
Reținere

Un polițist a fost reținut de procurori: Iată motivul

© Sputnik / Сергей Венявский
Societate
Sa primesc un link scurt
301 0 0

Un angajat al Poliției din regiunea sud a fost reținut de procurorii anticorupție. Acesta ar fi încercat să rezolve problemele unui bărbat, dar cu mari abateri de la lege.

CHIȘINĂU, 19 sept – Sputnik. Șeful-adjunct al Secției securitate publică a Inspectoratului de poliție Cahul a fost reținut într-un dosar de trafic de influență. Despre aceasta comunică serviciul de presă al Centrului Național Anticorupție. 

Polițistul a fost denunțat de o persoană de la care ar fi pretins în total suma de 2700 de euro și căreia i-ar fi promis că ar putea să o ajute la clasarea unui dosar penal pornit în privința acestuia pentru huliganism. O altă promisiune făcută de polițistul reținut a fost de a-i convinge pe responsabilii din cadrul organului de urmărire penală al Inspectoratului de poliție Cahul să-i scoată interdicția a părăsi țara.

În prezent, se efectuează și alte acțiuni pentru a stabili complicii polițistului și pentru a elucida toate circumstanțele faptei. Pentru fapta sa, omul legii riscă până la 6 ani de pușcărie.

Tematic

Operațiune specială: Un primar și un consilier escortați la CNA: Iată ce au făcut - Video
Operațiune specială: Două persoane reținute de CNA - detalii


Știrile Zilei