12:45 20 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Reținere

Operațiune specială în Capitală: Pus la pământ în plină stradă - momentul reținerii

© Sputnik / Виталий Белоусов
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (191)
313 0 0

În urma unei operațiuni de amploare, un grup criminal specializat în comercializarea drogurilor de tip marijuană a fost anihilat de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 19 sept - Sputnik. Oamenii legii au documentat și destructurat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicat în comercializarea drogurilor de tip marijuană.

Timp de șase luni, ofițerii de investigație au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate doze de marijuană cu 1000 și 4000 de lei, astfel fiind identificată sursa drogurilor și metoda de transmitere a acestora.

În urma efectuării perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat pachețele cu doze de marijuană, telefoane mobile și bani proveniți din comercializarea drogurilor în sumă de 18 000 de lei.

Valoarea drogurilor confiscate se ridică la 40 000 de lei. În urma operațiunii demarate, polițiștii au reținut în flagrant un bărbat în vârstă de 25 de ani, originar din Chișinău.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar persoanele culpabile riscă închisoare de la 7 la 15 de ani. Ofițerii de investigație întreprind acțiuni pentru identificarea tuturor membrilor grupului infracțional și tragerea acestora la răspundere penală.

Тема:
Viața în Chișinău (191)

Tematic

Contrabandiști profesioniști: Iată cum vindeau droguri clienților - Detalii
Tagurile:
Grup Criminal, substante narcotice, picior, Afacere


Știrile Zilei